Notranjski regijski park

Polmaraton okul' jezera - 21 km 05.09.2020. 10:00 05.09.2020. 16:00 21.1 km 90 m 90 m Več...

Končana :: 34 prijavljeni, 9 plačani, 34 - REG

Dogodek - Javno Tekma Prijavljeni tekmovalci Rezultati

POLMARATON OKUL' JEZERA

Organizator:

Javni zavod Notranjski regijski park, Tabor 42, 1380 Cerknica, organizira polmaraton okoli Cerkniškega jezera, v soboto 5. 9. 2020, na Dolenjem Jezeru v Cerknici, štart ob 10:00 uri.

Lokacija in termin teka:

Cerknica, Dolenje Jezero, 5. september 2020, štart ob 10:00.

Trasa teka:

Trasa teka: Dolenje Jezero – Retje – Marof – Dolenje Jezero – Zadnji Kraj – Dolenja vas – Dolenje Jezero.

Polmaraton: 21.1km, 90m gor/dol višinskih metrov; trasa je zmerjena z napravo Garmin 645, izbrana je idealna linija.

Podlaga trase teka: podlaga je urejena; utrjen makadam, kolovoz, asfalt.

Limit za končanje tekmovanja znaša 3 ure, do takrat organizator zagotavlja zaporo ceste, morebitno medicinsko oskrbo in okrepčevalnice.

Tek poteka v popolni cestni zapori. Vsako neupoštevanje cestnih zapor se rešuje s pristojnimi organi.

Okrepčevalnice:

Na voljo bodo 4 okrepčevalnice:

 • na 6km vodna postojanka,
 • na 10km voda in energijski napitek,
 • na 14km voda in energijski napitek.
 • na 17km voda in energijski napitek

V cilju bo na voljo voda, energetski napitek, sadje. Vsak udeleženec prejme tudi topel obrok in brezalkoholno pivo po prihodu v cilj.

 

TEKMOVALNE KATEGORIJE 

A

moški

16 – 29 let

1991 in mlajši

B

moški

30 – 39 let

1990 - 1981

C

moški

40 – 49 let

1980 - 1971

D

moški

50 – 59 let

1970 - 1961

E

moški

60 + let

1960 +

F

ženske

16 – 29 let

1991 in mlajše

G

ženske

30 – 39 let

1990 - 1981

H

ženske

40 – 49 let

1980 - 1971

I

ženske

50 + let

 

 

Prijave:

Teka se lahko udeležijo tekmovalci in tekmovalke starejši od 16 let. V kolikor so tekmovalci mlajši od 18 let, za nastop potrebujejo podpis staršev oziroma skrbnikov.

Udeležencem, ki ne ustrezajo točno določenim kategorijam, organizatorji ne podelijo štartne številke, lahko pa na lastno odgovornost tečejo po progi do cilja, vendar ostanejo brez uvrstitve.

S prijavo na polmaraton tekmovalec dovoljuje objavo fotografij, videoposnetkov in ostalega gradiva s samega dogodka na spletnih mestih organizatorja in na profilih družbenih omrežij.

Tek poteka po sledečih pravilih organizatorja Polmaratona OKUL' jezera:

 • Udeleženec/ka s prijavo potrjuje resničnost podatkov, ki jih bo zapisal/-a v prijavi.
 • Udeleženec/ka s prijavo izjavlja, da je zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a.
 • Udeleženec/ka upošteva vsa navodila organizatorja in sodeluje na lastno odgovornost.
 • Udeleženec/ka potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato do organizatorja ne bo uveljavljal/-a nikakršnih odškodninskih zahtevkov.
 • Udeleženec/ka soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavi podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, brez zahteve povračila.
 • Udeleženec/ka dovoljuje, da organizator navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistične obdelave.
 • Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke udeleženca/ke uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 • Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca/ke.
 • Znesek štartnine velja ob vplačilu pod navedenimi pogoji. Vplačanega zneska štartnine v primeru neudeležbe na prireditvi ne vračamo.
 • Udeležencu/ki pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).

Prijavnina:

 • Od 2. 3. 2020 do 10. 7. 2020 znaša 20,00 eur.
 • Od 11. 7. 2020 do vključno 1. 9. 2020 znaša 25,00 eur.
 • Prijave so možne tudi na dan dogodka; štartnina na dan dogodka znaša 30,00 eur. Prijave na dan dogodka se zbirajo od 7:30 do 9:30. Kasneje prijava ni več mogoča.
 • Pri določitvi cene štartnine se upošteva dan plačila, in ne samo dan prijave.

Nagrade:

Prvi trije absolutno prejmejo pokale v moški in ženski kategorij, v kategorijah prvi trije moški in ženske prejmejo medalje.

Vsak prijavljeni prejme spominsko majico, topel obrok po teku, brezalkoholno pivo v cilju, ter merjenje s čipi.

Podelitev se izvede najkasneje 90 min po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj.

 

Objava rezultatov:

Uradni rezultati bodo objavljeni najkasneje 24ur po koncu tekmovanja na www.notranjski-park.si in na uradni Facebook strani polmaratona: https://www.facebook.com/polmaraton.okul.jezera

Med tekmovanjem bodo rezultati sproti prikazani na naslovu https://timing.si/slv/dirka/3606/skupni_rang.

 

Splošna določila:

Organizator si pridružuje pravico do morebitne spremembe trase ali datuma teka. Vsak udeleženec tekmuje na lastno odgovornost, kar vsi, tudi predprijavljeni, podpišejo ob prevzemu štartne številke na dan dogodka.

Organizator polmaratona je Notranjski regijski park. Sporne zadeve rešujemo v soglasju in v skladu z zgornjimi pravili. Za nemoten potek posameznega tekmovanja je odgovoren organizator le-tega. Za pomoč ter reševanje morebitnih nejasnosti v zvezi s tekom se obrnite na organizatorja prireditve, dosegljivega na telefon: 051 319 365 (Izak Hribar).

 

Kontakt in informacije:

polmaraton@notranjski-park.si in na 051 319 365.

S prijavo potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični.

Izjavljam, da sem zdrav(a) in pripravljen(a) za udeležbo na zgoraj navedeni rekreativni prireditvi, ki se je udeležujem na lastno odgovornost.

Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja.

Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekom in izjavljam, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej rekreativni dejavnosti, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja.

Strinjam se, da organizator uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) na ta obrazec, za splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej rekreativni dejavnosti.

Strinjam se, da mi organizator poleg obveščanja o dogodku, na dani e-naslov pošilja tudi druge promocijske vsebine v obliki e-novic o prihodnjih dogodkih in drugi turistični ponudbi na območju Notranjskega regijskega parka. Naročnino na e-novice lahko prekličete kadar koli tako na povezavi za odpoved naročnine, ki je navedena v sporočilih z e-novicami, s pisnim obvestilom na naslov Javni zavod Notranjski park, Tabor 42, 1380 Cerknica ali z elektronskim sporočilom na naslov tic@notranjski-park.si.

 

Soglašam, da lahko vse podatke iz te prijavnice objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh organizatorja, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje.

Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na rekreativni dejavnosti.

Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki se hranijo ali uporabljajo, dokler ni dosežen namen, zaradi katerega so bili zbrani oz. do preklica privolitve, nato bodo trajno izbrisani.

Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Notranjski regijski park

Notranjski regijski park

Plačilo in korekcija rezultatov dirke
 • Organizator Notranjski regijski park je odgovoren za točnost podatkov o tekmi, odpiranje in zapiranje prijav ter evidentiranje plačil.
 • Ta spletna stran nima dostopa do bančnega računa organizatorja, na katerega se nakazujejo prijavnine.
 • Splošna vprašanja v zvezi s prijavami ter druga vprašanja v zvezi s tekmo neposredno v zvezi s plačili in drugih naslovite neposredno na organizatorja Notranjski regijski park
 • Vprašanja v zvezi z delovanjem sistema ter vprašanja v zvezi z rezultati tekme pošljite na naslov info@timingpoljane.si
Kontakt

Spletna stran: www.notranjski-park.si

Email: polmaraton@notranjski-park.si

Telefon: 051 319 365

Naslov: Tabor 42, 1380 Cerknica, SLO - Slovenia

Organizatorjevi linki